Azurro Residence

AZURRO RESIDENCE

Сграда Азуро Резиденс ще бъде построена в гр. София, район Студентски, ул. Димитър Добрев . Мястото се отличава с много добра перспектива за отдаване под наем на имотите, тъй като се намира в непосредствена близост до УНСС ( само на 80 м.) и до НСА ( 400 м.) а също така е предпочитана локация и от млади семейства с деца. От южната страна на самият парцел е предвидена зелена площ от 4000 м2, което гарантира гледка на всички южни и югоизточни апартаменти към планината Витоша.

Азуро Резиденс е новострояща се сграда в модернистичен стил със два входа, подземни гараци, паркоместа и мази. Сградата ще бъде свързана към топлопреностната мрежа ( ТЕЦ ). Материалите са добре подбрани с цел максимална енергоефективност на апартаментите. Дограмата е 5 камерна със двоен стъклопакет, изолацията е 10 см, тухли с висока степен на топло и шумоизолация, цокълен етаж облицован с естествен камък – Травертин, парапети от ковано желязо, изградена Ел и ВиК инсталации, блиндирани входни врати, детска площадка от страната на вход Б.

Разпределение и цени

Информация

Използвани материали и удобства

Архитектурата на сградата е с изключително модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, чрез влагане на материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с асансьор,  парапети от ковано желязо за стълбищата и терасите, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление, естествен камък тип Травертин -за облицовка на партерен етаж и общите част на сградата.
Сигурността на комплекса ще бъде обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата ще бъдат монтирани осветителни LED тела.
Дограмата ще бъде 5 камерна с двоен стъклопакет тип „четири сезона“.
Сградата ще разполага с подземни паркоместа и гаражи.

Завършеност на апартаментите

Апартаментите се предават на бъдещите собственици на шпакловка и замазка, с външни врати с многоточково заключване, ВиК до тапа, електрозахранване по проект.Сградата ще бъде присъединена към Топлофикационната мрежа. По желание на собствениците може да се предложи и напълно довършване на апартаментите.

Локация

гр. София, ул. „ Димитър Добрев“

В района съществуват 3 държавни училища, 8 общински училища – от тях 2 са СОУ, а 6 са ОУ; 8 общински детски заведения и едно държавно (ДДПВ). На територия на р-н Витоша са регистрирани и работят многобройни частни училища и детски градини – от тях 4 са СОУ, 2 са основни, 6 са детските градини.Множество лечебни заведения и др. Близостта с планина „Витоша” е изключително благоприятно обстоятелство за развитието на ски спортовете и туризма в района.

Транспорт

 • Трамваи – с № № 4, 5, 11, 19
 • Автобуси – с № № 64, 59, 67, 69, 93, 98, 111,260
 • Маршрутни линии – с № 22

Само на две спирки с трамвая е автогара „Запад“, а с още една спирка стигате до новоизграждащата се метростанция „Красно село“.

Ресторанти

 • р-т Castello Di San Marino, Бояна, ул. Карамфил №22
 • р-т Тюркоаз, бул. Бъкстон №90
 • р-т Боянско ханче, площад Сборище №1
 • р-т Крушата, ул. Беловодски път №6
 • р-т Проя, ул. Маринковица №2Б

Магазини

 • Магазин ФАНТАСТИКО, ул. Александър Пушкин №64
 • Магазин БИЛА, бул. Братя Бъкстон № 96
 • Магазин Кауфланд, ул. Тодор Каблешков № 3 и др.

Спорт и Отдих

Ски-център „Алеко” е най-старият в България и е най-посещаваният ски-център на Витоша. Надморската височина тук е 1800 м. Ориентацията на пистите е северна. Ски-съоръженията включват 1 кабинков и 3 седалкови лифта, 6 стационарни и няколко портативни ски-влека.