За нас

Стройинвест Трейдинг ООД

Накратко за нас

Стройинвест трейдинг, Джи Ем Инвест –  сме компании стартирали дейността си на територията на българското черноморие, но благодарение на бързото ни развитие и желание за разтеж вече изпъляваме първите си проекти в столицата на България. За да продължаваме да постигаме успехи в призванието си, в Стройинвест трейдинг разчитаме на прецизно селектиран екип от млади, но опитни професионалисти стремящи се винаги да надхвърлят очакванията си.

Високата конкуренция в бранша ни амбицира да предлагаме на нашите клиенти качествено строителство на конкурентни цени. Успехът постигнат до момента ни предоставя възможността да планираме нови проекти в София и към настоящия момент сме насочили вниманието си изцяло към изграждане на поредица от сгради обединени от името Azurro. В София линията Azurro започна със строежа на Azurro Residence, а следващият ни проект под същото наименование е Grand Azurro, като възнамеряваме броят на сградите от поредицата да нараства постоянно. Нашата цел е Azurro да бъде разпознаваема марка за качествено строителство и коректни взаимоотношения с клиентите.

Важно е да бъде споменато, че пълното финансиране на всеки един от нашите проекти се осигурява предварително, което дава допълнителна доза спокойствие на нашите клиенти. Изграждането на доверие към нас, както и поддържането му е най-високия ни приоритет.