Grand Azurro

GRAND AZURRO

“Стройинвест трейдинг” ООД представя на Вашето внимание Grand Azurro! Сграда в модернистичен стил продължаваща серията планирани обекти от линията Azurro. Местоположението ще е в жк. „Малинова долина“ на ул. „проф. Д-р Боян Боянов“ + ул. „Георги Русев“. Локацията е специално подбрана като са взети предвид множество фактори. Близостта му до бул. „Симеоновско шосе“ дава възможност за лесно и бързо придвижване както с личен, така и с градски транспорт, но заедно с това е и достатъчно отдалечен от булеварда, за да осигурява тишина и спокойствие на нашите клиенти. Плановете в градоустройствения план за района предвиждат да сe изгради в непосредствена близост метростанция. Районът изобилства от множество търговски обекти, които биха задоволили всякакви капризи, а непосредствената близост до жк „Студентски град“ и възможностите му правят локацията още по-желана. Разположението на сградата предлага изглед към Витоша от всички апартаменти като половината от тях ще са насочени към източната част на Витоша, а другата половина ще са насочени към западната й част. Сградата ще е разделена на три входа, като най-малкият от тях е предназначен за модерен хотел ***. Grand Azurro е подходящ избор както за нов дом, така и за инвестиция с висока възвръщаемост.

Разпределениe

Информация

Използвани материали и удобства

Архитектурата на сградата е с изключително модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, чрез влагане на материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с асансьор,  парапети от ковано желязо за стълбищата и терасите, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление, естествен камък тип Травертин -за облицовка на партерен етаж и общите част на сградата.
Сигурността на комплекса ще бъде обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата ще бъдат монтирани осветителни LED тела.
Дограмата ще бъде 5 камерна с двоен стъклопакет тип “четири сезона”.
Сградата ще разполага с подземни паркоместа и гаражи.

Завършеност на апартаментите

Апартаментите се предават на бъдещите собственици на шпакловка и замазка, с външни врати с многоточково заключване, ВиК до тапа, електрозахранване по проект. По желание на новите собственици може да се предложи и напълно довършване на апартаментите.

Локация

гр. София, жк Малинова долина

жк Малинова долина е престижен столичен квартал разположен непосредствено до жк Студентски град с всички удобства, развлечения, търговски обекти и инфраструктура на този район. Кварталът е предпочитан заради добрата си локация. Има лесен достъп до центъра през бул. Симеоновско шосе, а близостта му до околовръстния път олеснява изхода от града и достъпа до другите квартали.

Транспорт

Спирки в радиус от 500 метра

 • Автобуси –  №67, 94, 102, 111, 280
 • Маршрутни линии –  № 5

В близко бъдеще ще бъде изградена в непосредствена близост метростанция

Ресторанти

 • р-т Арена Гардън, бул “Симеоновско шосе”
 • р-т High Park Bar & Dinner, ул. „Георги Русев“ 2
 • р-т Maxi Greek Restaurant, бул “Симеоновско шосе” 110
 • р-т Ла Скара, Студентски град, до блок 60
 • р-т Sushi Point, бул. „Симеоновско шосе“ 87А
  и много други

Магазини

 • Магазин ФАНТАСТИКО, бул. „Симеоновско шосе“ 110B
 • Магазин Кауфланд, ул. „Проф. д-р Иван Странски“ 20
 • Множество видове магазини за всички нужди

Спорт и Отдих

Спорт Сити Кидс ( Sport City Kids), бул. „Симеоновско шосе“ 110Б

Фитнес клуб OMEGA, ул. „Проф. д-р Иван Странски“ 3Ж

Разпределениe