Текущи обекти

изграждани в момента

Grand Azurro

жк Малинова долина

AZURRO GARDEN

Квартал Витоша е изключително популярен през последните години и колкото повече се развива районът, толкова по-желан става за закупуване на жилища.

Защо си заслужава да закупим жилище  в кв.Витоша:

  • Локацията – ситуиран в подножието на планина Витоша, той е едновременно разположен, както до много ключови локации в София, така и до центъра на града.
  • В близост до една от най-новите метростанции в столицата –

метростанция Витоша.

  • Кварталът разполага с детски градини, супермаркети, детски

площадки.

AZURRO PARK

“Стройинвест Трейдинг” OOД Ви представя продължение на линията Azurro – Azurro Park. 6-етажна жилищна сграда, с изключително модерна визия, състояща се от едностайни до четиристайни апартаменти, подземни гаражи и паркоместа. Сградата е разположена в един от най-новите и динамично развиващи се райони в София – Манастирски ливади-Изток, между Околовръстен път, бул.България и бул.Тодор Каблешков, в съседство с жилищен комплекс „Елизиум“.

AZURRO HOUSE

Представяме на Вашето внимание сграда Azurro House в ж.к. Малинова долина. Разположена на изключително комуникативно място в близост до Симеоновско шосе и Околовръстен път, което дава възможност за лесен и бърз достъп до главни пътни артерии.
Районът е бързо развиващ се и изобилства от множество търговски обекти ,ресторанти и места за релакс и отдих.
Сградата разполага с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти – чудесен избор както за инвестиция, така и за собствено жилище.

Azurro Place

Представяме на Вашето внимание Azurro Place!

Сграда в модернистичен стил продължаваща серията планирани обекти от линията Azurro. Местоположението ще е в жк. „Малинова долина“ зад High Park.

Защо да изберете нас