Azurro Garden

AZURRO GARDEN

Квартал Витоша е изключително популярен през последните години и колкото повече се развива районът, толкова по-желан става за закупуване на жилища.

Защо си заслужава да закупим жилище  в кв.Витоша:

  • Локацията – ситуиран в подножието на планина Витоша, той е едновременно разположен, както до много ключови локации в София, така и до центъра на града.
  • В близост до една от най-новите метростанции в столицата –

метростанция Витоша.

  • Кварталът разполага с детски градини, супермаркети, детски

площадки.

Информация

Използвани материали и удобства

Архитектурата на сградата е с изключително модерен стил с луксозно изпълнение на фасада и общи части, чрез влагане на материали от най-висок клас, висококачествена топлоизолация по фасадите и покрива, оборудване с асансьор,  парапети от ковано желязо за стълбищата и терасите, окачен таван на общите пространства с автоматично осветление, естествен камък тип Травертин -за облицовка на партерен етаж и общите част на сградата.
Сигурността на комплекса ще бъде обезпечена чрез контролиран достъп и видео наблюдение. По фасадата ще бъдат монтирани осветителни LED тела.
Дограмата ще бъде 5 камерна с двоен стъклопакет тип „четири сезона“.
Сградата ще разполага с подземни паркоместа и гаражи.

Завършеност на апартаментите

Апартаментите се предават на бъдещите собственици на шпакловка и замазка, с външни врати с многоточково заключване, ВиК до тапа, електрозахранване по проект. Сградата ще бъде присъединена към Газификационна мрежа. По желание на собствениците може да се предложи и напълно довършване на апартаментите.

Локация

Разпределение

Сграда А – Планове –тук

Сграда Б – Планове –тук

Сграда В – Планове – тук

Сграда Г – Планове – тук

Сграда Д-Е – Планове –тук

Сграда Ж – Планове – тук