Completed

A sample page description

Azurro Residence

Сграда Азуро Резиденс ще бъде построена в гр. София, район Студентски, ул. Димитър Добрев . Мястото се отличава с много добра перспектива за отдаване под наем на имотите, тъй като се намира в непосредствена близост до УНСС ( само на 80 м.) и до НСА ( 400 м.) а също така е предпочитана локация и от млади семейства с деца.

Вила Анторини

Вила Анторини е апартаментен комплекс на 100 метра от плажа в Свети Влас. На своите гости предлага климатизирани помещения за настаняване и открит плувен басейн. Яхтеното пристанище Марина Диневи е на 1 км от сградата.

Хотел Азуро

Хотел Азуро, Слънчев Бряг разполага с леглова база от 360 места.
Хотелът е разположен много близо до центара на комплекса и само на 50м от плажа. Идеално място за почивка и отдих.

Вила Адрия

Вила Адрия се намира в с. Равда на самият морски бряг. Сградата се отличава с изключителен стил и дизайн построена от естествени материали като камък и ковано желязо съчетани с ландшафтното озеленяване на комплекса.

Хотел Централ

Хотел Централ в Слънчев Бряг се намира в самият център на най-големият и предпочитан Български курорт. Разполага с 60 стаи, рецепция и паркинг.

Вила Калабрия

Вила Калабрия се намира в гр. Свети Влас на 3 минути пеша от плажа и яхтеното пристанище – Марина Диневи. Почти всички апартаменти разполагат с гледка към морето или басейна. Комплекса е от затворен тип с открит басейн.

Защо да изберете нас